Om F-Bolaget

BAKGRUND

F-Bolaget har kunder bland konsulter inom olika områden. Det finns även vårdgivare som erhåller ersättning från landsting. Många kunder arbetar för kommuner som dagbarnvårdare och i andra omsorgsuppdrag.


VISION

F-Bolagets vision är att kunna utveckla samarbetet med kommuner, landsting och större privatägda företag.
Allt för att underlätta för konsulter och frilansare att ta på sig nya uppdrag.Exempel på några av F-Bolagets uppdrag:
Nacka Kommun

För att kunna vara dagbarnvårdare med stöd från kommunen så krävs det att man innehar F-skattsedel. Om man inte har detta kan man gå genom F-Bolaget då vi i dagsläget omvandlar barnomsorgscheckar till lön för flertalet dagbarnvårdare inom Nacka Kommun.

Tyresö Kommun

För att kunna vara dagbarnvårdare med stöd från kommunen så krävs det att man innehar F-skattsedel. Om man inte har detta kan man gå genom F-Bolaget då vi har omvandlat barnomsorgscheckar till lön för flertalet dagbarnvårdare inom Tyresö Kommun.

Stockholm Läns Landsting

Vi har samarbetat med Stockholm Läns Landsting sedan 2005. F-Bolaget handhar några av Stockholm Läns Landstings enskilda konsulter

 • Arbetsgivare att hyra! Du har egna kunder som du utför uppdrag åt och sedan fakturerar vi åt dig och betalar in arbetsgivaravgifter, skatt och moms. Du behöver alltså inte ha ett eget företag för att kunna fakturera.
 • I Januari varje år erhåller du en kopia på kontrolluppgiften och allt finns redovisat på den förtryckta inkomstskattedeklarationen.
 • Det finns ingen bindningstid!
  Du kan påbörja och avsluta vårt samarbete när du vill, allt utan uppsägningstid.
Anmäl dig nu!

Anmäl dig nu!

 • Namn:

 • E-post:

 • Telefonnummer:

 • Kort beskrivning av dina uppdrag:


 • Kostnad! F-Bolagets kostnad är konkurrenskraftiga 7% av fakturerat belopp exkl. moms.
  Vid mer omfattande fakturering så tillämpar vi även ett avgiftstak på 25 000 kr per kalenderår. Detta gör att vi blir det mest prisvärda alternativet på marknaden.
 • Kompetens! F-Bolaget har lång erfarenhet inom branschen, samt erfarna ekonomer med bred kunskap inom fakturering och konsultation. Vi erbjuder dig mer än bara fakturering då vi även anpassar vårt arbete efter ditt ärende.
kontakta F-Bolaget
Bolagsfakta:

Bankgiro: 5225-3572

Org.nr: 556533-4710

Momsreg: SE556533471001

F-Bolaget innehar F-skattsedel

Dela med dig av informationen