Konsult | Frilansare

Att bedriva näringsverksamhet kan vara krävande!

Du ska dels utveckla din affärsidé, hitta kunder och leverera dina tjänster. Du ska även lära dig att administrera och löpande sköta allt pappersarbete. Inte så konstigt att många drar sig för att starta eget!

Men är det verkligen nödvändigt att starta eget? Faktum är att de flesta företag också ogillar administration. I valet mellan två likvärdiga frilansare/konsulter brukar valet falla på den som har f-skattsedel.

Och det är här som F-Bolaget kommer in i bilden. Vår affärsidé är att avlasta både dig och din uppdragsgivare från pappersarbetet. Det gör vi genom att avlöna dig genom F-Bolaget, både för tillfälliga och längre uppdrag. Du fokuserar på det du är bra på och vi sköter resten- bokföringen, bokslutet, momsinbetalningar, etc.

Kostnaden är sju procent av summan du fakturerar eller max 25 000 kronor per kalenderår. De pengarna är ofta en väldigt god investering. Dels slipper du betala för bokföring, revision och alla andra utgifter som belastar ett företag. Dels får du mer tid över till att sälja och leverera dina tjänster. Dessutom är det många företag som känner en trygghet i att administrationen hanteras av F-Bolaget.

Att använda sig av F-Bolaget innebär ett snabbt sätt att komma igång. Sedan är det även lätt att starta eget efter ett tag om man hellre vill det eftersom vi inte har några bindningstider.

Tillbaka till "Våra tjänster"
 • Arbetsgivare att hyra! Du har egna kunder som du utför uppdrag åt och sedan fakturerar vi åt dig och betalar in arbetsgivaravgifter, skatt och moms. Du behöver alltså inte ha ett eget företag för att kunna fakturera.
 • I Januari varje år erhåller du en kopia på kontrolluppgiften och allt finns redovisat på den förtryckta inkomstskattedeklarationen.
 • Det finns ingen bindningstid!
  Du kan påbörja och avsluta vårt samarbete när du vill, allt utan uppsägningstid.
Anmäl dig nu!

Anmäl dig nu!

 • Namn:

 • E-post:

 • Telefonnummer:

 • Kort beskrivning av dina uppdrag:


 • Kostnad! F-Bolagets kostnad är konkurrenskraftiga 7% av fakturerat belopp exkl. moms.
  Vid mer omfattande fakturering så tillämpar vi även ett avgiftstak på 25 000 kr per kalenderår. Detta gör att vi blir det mest prisvärda alternativet på marknaden.
 • Kompetens! F-Bolaget har lång erfarenhet inom branschen, samt erfarna ekonomer med bred kunskap inom fakturering och konsultation. Vi erbjuder dig mer än bara fakturering då vi även anpassar vårt arbete efter ditt ärende.
kontakta F-Bolaget

Dela med dig av informationen